Американців на три місяці звільнять від податків

15:10, 15 мар 2020 , Новости Каменского
Американців на три місяці звільнять від податків

США нададуть громадянам, малому і середньому бізнесу тримісячні податкові канікули.

Таке рішення ухвалено, аби пом'якшити економічні наслідки коронавіруса COVID-19, заявив президент Дональд Трамп. Про це повідомляється на сайті Білого дому.

Американський президент також повідомив, що має намір доручити Управлінню у справах малого бізнесу (SBA) «використовувати наявні повноваження для надання капіталу і ліквідності фірмам, постраждалим від коронавіруса». Управління буде виділяти дешеві кредити компаніям постраждалих галузей.

Також Трамп збирається звернутися до конгресу з проханням збільшити фінансування програми кредитування SBA на додаткові $50 мільярдів.

Міністерству фінансів доручено призупинити збір податків з деяких фізичних і юридичних осіб, постраждалих від коронавіруса, без справляння наступних неустойок. Ця міра, як наголошується, забезпечить економіці додаткову ліквідність на суму більше $200 мільярдів.

Президент закликав конгрес «негайно запровадити послаблення в частині оподаткування на заробітну плату». Він також оголосив, що найближчим часом ухвалить надзвичайні заходи для надання фінансової допомоги працівникам, які хворі, які перебувають у карантині або доглядають за іншими через коронавірус.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых