Хочу битися з Джошуа і Тайсоном Ф'юрі, – Усик

15:43, 21 мар 2020 , Новости Каменского
Хочу битися з Джошуа і Тайсоном Ф'юрі, – Усик

Олександр Усик розповів про амбіції у суперважкій вазі. Українець, який до цього виступав у першій важкій вазі, змінив вагову категорію у жовтні. У США Усик дебютував у супертяжах, здолавши Чазза Візерспуна.

33-річний український боксер заявив, що прагне стати абсолютним чемпіоном та хоче битися з Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Я старанно працюю над тим, щоб завоювати всі титули в суперважкій вазі. Я хочу битися і з Ентоні Джошуа, і з Тайсоном Ф'юрі,
– цитує Усика Sky Sports. Про це пише сайт 24tv.ua

За словами українця, йому потрібно залишатися активним та боксувати. "Якщо ваша професія активна – це добре, якщо ні – погано", – резюмував Олександр.

Шлях Усика до мети

  • Наступний бій Усика повинен пройти 23 травня у Лондоні (Англія). Суперник непереможного українця – британець Дерек Чісора.
  • Наразі бій під загрозою зриву через пандемію коронавірусу. Промоутер Едді Хірн, який організовує бій, заявив, що через коронавірус можуть бути скасовані всі вечори боксу, заплановані на травень у Великобританії.
  • Також Хірн як представник Ентоні Джошуа заявив, що переможець бою Усик – Чісора у 2020 році може зустрітися з чемпіоном світу Джошуа.
  • Усик є претендентом на титул WBO, яким володіє Джошуа. Та, за словами Хірна, поразка українця в бою з Чісорою може зашкодити йому.
  • Усик може стати тільки третім в історію боксу спортсменом, який ставав абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі та суперважкій вазі.
  • До цього подібне досягнення підкорювалося Евандеру Холіфілду та Девіду Хею.
  • Усик перший українець, який став абсолютним чемпіоном світу в боксі.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых