Окрім коронавірусу для України наростає ще страшна небезпека...

09:30, 6 апр 2020 , Новости Каменского
Окрім коронавірусу для України наростає ще страшна небезпека...

В іспанському Мадриді 7 років тому була заснована Українська Патріотична Асоціація «Воля» – націоналістичне об'єднання українців. Нічим особливо вона в Україні не відзначилась, але ж... так було і 100 років тому. Спочатку – та, хай собі граються, а потім... друга світова...

Сім років ніхто не звертав уваги ні на цю “Волю”, а ні на її логотип.

То це про що каже? Про тихе-тихе повернення нацизму?

Ау, СБУ! СЗРУ! Ви де досі були?

Адже це куди як страшніше буде ніж коронавірус!

Сьогодні, як про це свідчить сайт vgolos.com.ua, об’єднана єврейська община України вимагає заборонити стилізоване зображення сокола, який тримає в лапах логотип цієї асоціації, та відкрити кримінальне провадження. 

Не зрозуміло, чому цю общину бенетежить тільки логотип? Адже це лого - лише показ тої зухвалості, яку на протязі 7 років взрощує ця "асоціація"...

Яскравим прикладом є цинічно - іронічне і впевнене висловлення голови цієї начебто патріотичної асоціації Івана Вовка: “Пояснюємо: на світлині - стилізоване зображення Сокола, який тримає в лапах логотип Української патріотичної асоціації “Воля”, зареєстрованої в Іспанії.
Якщо комусь наш сокіл нагадує якогось іншого птаха(снігура чи синичку), це типове явище. Наприклад, ящірка схожа на крокодила, собака на вовка, а кіт на тигра. Тобто, жодної пропаганди це зображення не несе і жодних асоціацій із якоюсь забороненою символікою не має і мати не може”, – пояснив Іван Вовк.

Він (Іван Вовк) каже: "Якщо комусь наш сокіл нагадує..."

А ось що кажуть наші рідні:

  • Ти запитай про це, сволота, в тих, хто ні, не воював, бо їх вже майже не зосталось, ти запитай у їх дітей, наших батьків, що їм нагадує цей «логотип»?
  • Моїй матері він нагадує страшний голод, коли вона, народжена у 1940 на ніжки стала лише в 2 з половиною років... А тітці моєї подруги він нагадує про дерев’яні башмаки та хламіття на плечах, замість одежки, та кроху сірого пліснявого начебто хлібу розміром в долоню п’ятирічної дитини, який їй давали в концтаборі на цілий день...»

Чи й і це ще не дно? І знову знизу якась недотварина стукне?

СБУ! СЗРУ! Та інші всі, хто має захищати Україну!

А ви насправді існуєте? Чи то вже казки про вас малятам можна на ніч розказувати?

КОММЕНТАРИИ — 1


  • 16.10.2020 16:17   Ганно

    Ви що ебан-тые? У вас в Украине других проблем нет, что вы заказные статьи пишите ? Выборы, капитуляция, коррупция и наконец-то война ! Займитесь лучше делом, чем сплетни собирать.

Популярное

Топ обсуждаемых