Усик і Ломаченко потрапили до бази "Миротворця"

17:18, 7 май 2020 , Новости Каменского
Усик і Ломаченко потрапили до бази "Миротворця"

Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко потрапили до бази "Миротворця". Їх звинувачують в проросійській пропаганді.

У профайлах кожного зі спортсменів в базі сказано: «Заперечення російської агресії. Участь в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Маніпуляція суспільно значущою інформацією. Противник незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ ". Про це пише видання Суспільне мовлення України

 

Скріншот сайту "Миротворець"

 

 

Скріншот сайту "Миротворець"

У базу даних "Миротворця" боксери потрапили після виходу пропагандистського російського фільму з їх участю про церкви.

Що відомо

  • Українські боксери Василь Ломаченко й Олександр Усик знялися у документальному фільмі, знятому Російською православною церквою та Московським патріархатом в Україні.
  • У січні Василь Ломаченко опублікував скандальний ролик, у якому фігурував російський спецназ, а наприкінці — подяка за створення відео "вєжлівим людям". Саме так називали себе російські спецназівці без розпізнавальних знаків, які вторглися до Криму в 2014 році під час анексії півострова.
  • Пізніше він відповів на гнівні коментарі українців віршем, де наголошує, що "Бог для всіх один", а також відеороликом, де пригадав моменти кар'єри, коли підіймав над собою український прапор на честь перемог.
  • Олександр Усик дав інтерв'ю, у якому засудив декомунізацію й закликав тих, хто це робить, узяти мотузку й повіситися.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых