Сьогодні без газу одне село, а завтра і села і міста

10:02, 17 июн 2020 , Новости Каменского
Сьогодні без газу одне село, а завтра і села і міста

Майже тиждень все село Єлизаветівка живе без газу, і коли його повернуть в оселі мешканців, нікому не відомо!

"Кіпрські Газовики" знов почали штормити села на Дніпропетровщині, але на цей раз відключають газ у всьому селі начебто для профілактичних робіт, а по факту шантажують селян не підключенням газу в разі не укладання нових, більш кабальних договорів" – тиждень тому написав на своєї сторінці у ФБ колишній голова села М. Голосний.

Так, тиждень тому «Дніпропетровськзаз збут» відрізав від газу ціле село з майже 1000 подвір’ями під привидом профілактики. Газ обіцяли ввімкнути вже в цей понеділок. Але... за умови підписання вже нових договорів. Люди не розуміють, на якій підставі вони повинні це робити, якщо в кожного з них вже є договір. Та постачальники стоять на своєму. Або підписуйте, або газу не буде. Майже 200 дворів таки підписали новий договір. Як вважаєте, їм подали в оселі газ? Звичайно, ні. Бо на меті у монополіста – поставити на коліна все село.

  16 червня мешканці Єлизаветівки з ранку перекрили трасу, вимагаючи рішення питання. Згодом дорога таки була розблокована, бо ініціативну група Єлизаветівців запросили на нараду до голови Петриківської РДА куди також приїхали представників приватних газових компаній. Цікаво, що відео та аудіо фіксацію активістам відразу заборонили, тому як розмова була «не для широкого загалу». Наразі відомо лише те, що конструктивного рішення так і не було прийнято.

Представники газопостачальної компанії заявляють, що для того щоб відновити газопостачання в селі, їм потрібно зайти в кожний двір та кожну оселю, начебто щоб упевнитися, що там все добре...

А якщо мешканці поїхали у відпустку, чи ще по якимось ділам, та дім зачинено? То їх мало турбує.

Коли мешканці цілої країни знаходяться в заручниках у монополістів І шантажуються ними на свій розсуд, то де ж та держава, яка начебто повинна контролювати їх апетити?

 

Как пишет сайт Информатор, в среду, 17 июня, в 14.00, в медиацентре Информатор по адресу ул. Воскресенская, 14, пройдет пресс-конференция:

Елизаветовка несколько дней без газа: люди готовы перекрывать дорогу

В пресс-конференции примут участие: Виталий Пушкарь — заместитель сельского головы Елизаветовки; Максим Голосной и Александр Кравченко — жители села Елизаветовка.

Приглашаются только представители СМИ. Онлайн-трансляция в HD-качестве — на сайте https://dp.informator.ua/

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых