І знову уходять кращі... Кам'янське зустрічає героя в труні

09:22, 21 июн 2020 , Новости Каменского
І знову уходять кращі... Кам'янське зустрічає героя в труні

19 червня 2019 року на 49 році життя в Києвській лікарні зупинилося серце кам'янчанина Романа Вікторовича Богатиря

На рідну землю у труні повертається наш герой російсько - української війни, майор Збройних Сил України, зам комбата легендарного 39 батальону, який пройшов Іловайський котел, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність і героїзм у захисті територіальної цілісності України.

19 червня через тромб у легеневій артерії помер Роман Богатир.
Роману пощастило повернутися живим з війни, але, на жаль, численні проблеми зі здоров'ям не давали йому спокою у мирному житті. Позитивний чоловік, якого випала честь знати, і допомогти йому.

Всі, хто шанує справжніх героїв, захисників нашої України, запрошуються зустріти героя колоною автомбілей та провести шляхами Дніпропетровської області в останю путь від Царичанки до будинку, де жив Богатир Роман.

Виїзд колони на зустріч героя з Кам'янського 22.06.20 о 18-00 ( від перехрестя Елізаветівського шосе та П'яної дороги). З 19-00 зустрічаємо в Царичанці ( Полтавське шосе, біля Свято Покровського храму)

Для зустрічі бажано автомобіль обладнати жовто-блакитним чи червно-чорним прапором з траурною стрічкою. Зустрічаємо без партійних прапорів. Хто не має автомобіля, але бажає долучитися до зустрічі героя - телефонуйте 067-622-53-99 (Андрій Іванченко)

Також запрошуємо не байдужих кам'янчан зустріти героя коридором пошани ( квіти та українські прапори) в період з 20-00 до 21-00 ( орієнтовно) на перехресті Елізаветівського шосе та П'яної дороги та (або) на Дніпробуді біля будинку, де мешкав Роман Богатир.

Не залишайтесь байдужими! Вони воювали заради нашого миру. Проведіть Романа Богатира в останній путь.

У вівторок 23.06 о 10-00 відбудеться прощання з Богатирем Романом Вікторовичем. Місце прощання буде повідомлено додатково. Його поховають в смт. Кринички.

Попри затяжну війну Роман завжди вірив, що поступово, крок за кроком, Україну все ж буде визволено від ворога.
Пам'ятаймо Героя!
Щирі співчуття рідним та друзям...

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых