Майже підпільна внепланова сессія відбудеться в Кам'янському

21:00, 29 июн 2020 , Новости Каменского
Майже підпільна внепланова сессія відбудеться в Кам'янському

Нащо потайки збираються міські депутати?

Редакції стало відомо, що в пятницю міським депутатам надіслано було повідомлення про якнайскоріше проведення позапланової сессії. Справжній привід до цього відом мабуть хіба що самим наближеним до мера. Всі інші отримали проект про внесення змін "Про ставки земельного податку, розмір орендної плати за землю, пільги зі сплат земельного податку".

То невже це питання настільки гаряче, що не можна дочекатися чергової сессії?

Мабуть, справа геть в іншому.

Ось, що пише на своїй сторінці в ФБ Андрій Іванченко: 

"Кому необхідна тиша та темрява для того щоб заробляти більше?

Вірно, крадіям.

Завтра в Кам'янській міській раді о 10-00 відбудеться 43 позачергова сесія, про яку мовчать навіть сайт міської ради, всі ЗМІ міста та депутати міської ради.

Отаке собі організоване злочинне угрупування, яке краде і за крадені гроші купує виборців на наступні 5 років.

А що буде розглядати без оприлюднення та обговорення Кам'янське організоване угрупування, що захопило міську раду на чолі з мером міста та його кумами та спонсорами по розкраданню?

1.Внесення змін "Про ставки земельного податку, розмір орендної плати за землю, пільги зі сплатм земельного податку"
2. Внесення змін "Про програму соціально економічного та культурного розвитку міста на 2020 рік"
3.Внесення змін "Про бюджет міста на 2020 рік"
4.Про затвердження змін до Статутуту територіальної громади міста.

Депутатам вже нічого не треба , тому на пошту їм надіслали лише проект по першому питанню. Інших не надано.
Сайту Кам'янської міської ради вірити важко, бо зазвичай те, що необхідно вноситься на сесії з голосу зі швидким читанням та щоб навіть журналісти нічого не зрозуміли.

І родзинка на тістечко.
Старий Статут територіальної громади втрачає чинність. Новий примуть без обговорення з громадою і навіть без обговорення з депутатами. Не просто без обговорення - новий Статут відсутній в проектах рішення на сайті міської ради. Що там мер собі прописав навіть Богу не відомо! Бо в нашому місті він Бог і йому моляться у міській раді безправні підлеглі.

Саме це дає мені право називати мера міста Кам'янське Андрій Білоусов узурпатором влади в місті та очільником воровської Кам'янської ради.

А що поліція? СБУ? Прокуратура міста? Та нормально у них все, нічого не чують, нічого не бачуть, нічого не скажуть, бо мають свій інтерес від такої узурпації влади в місті".

Ну щож, дочекаємось ранку, тоді мабуть розкажемо про нові цікавинки міста Кам'янського, та придумки очільника з його "веселою" командою.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых