Восьмирічний австралієць купив п'ять квартир на аукціоні

10:00, 23 авг 2020 , Новости Каменского
Восьмирічний австралієць купив п'ять квартир на аукціоні

Хлопчик витратив на аукціоні майже мільйон австралійських доларів

Восьмирічний хлопчик скупив на аукціоні відразу 5 квартир, розташованих в передмісті Сіднея. Самостійно він зміг обійти шістьох дорослих конкурентів, пише Mirror Online.

Незважаючи на те, що змагався на торгах школяр сам, робив він це все ж під наглядом батька і з його відома. Справа в тому, що тато восьмирічного Майкла Хемдена - девелопер. Він дозволив синові взяти участь в змаганнях, так як хоче передати йому свій досвід. В даному випадку його безпосередня допомога хлопчикові знадобилася лише в той момент, коли потрібно було підписати чек на покупку.

А витратив хлопець, слід сказати, пристойну суму. За п'ять квартир на околиці Сіднея юний бізнесмен віддав 970 тисяч австралійських доларів. Це майже 700 тисяч доларів США.

"Нічого подібного я раніше не бачив. Та й інші учасники торгів були, м'яко кажучи, в шоці", - поділився враженнями Марк Салех, агент з продажу, який організував торги.

Що робити з новою нерухомістю батько з сином вже вирішили. Вони хочуть відремонтувати апартаменти, а потім будуть здавати їх в оренду.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых