Геноцид українців продовжується і сьогодні - Одне запитання дo пана мера

09:30, 2 дек 2020 , Новости Каменского
Геноцид українців продовжується і сьогодні - Одне запитання дo пана мера

В останню суботу листопада в Україні відзначається День пам´яті жертв голодоморів. Інколи диспутують - чи був голодомор геноцидом українського народу, чи він був викликаний природними факторами такими як неврожай, посуха, повінь, сарана тощо? Але неврожаї були завжди. Через ті причини, які ми перелічили. Як рятуються люди від голоду? Їх годує держава.

Чи було в державі зерно, щоб нагодувати голодних людей? Було. В морських портах стояли судна завантажені зерном на експорт. Є свідчення, що зерно лежало просто неба і гнило. І чому забирали все їстівне – картоплю, буряк тощо? Невже картопля та буряк були експортним продуктом як українське зерно? Забирали все їстівне і не випускали із села для того, щоб людина в тому селі померла з голоду.

     Якщо держава не може сама нагодувати голодних людей, то вона просить про допомогу. Так було під час голоду на Поволжі у 1921-1922 рр. Тут вам допомагає і  Фритьоф Нансен з Червоним Хрестом, і американська АРА, і Ватикан, і золото з церков здирають. То чому держава не просила про допомогу для українських голодуючих?

Про голод в Україні говорили Гітлер і Геббельс. І це при тому, що у Німеччини та Радянського Союзу були дружні стосунки. Про голод в Україні волали українські емігранти в Америці та Європі. Щоб привернути увагу до голоду в Україні було вбито співробітника російського посольства у Львові. Але всім байдуже, все марно… Є безліч міліцейських рапортів, де зафіксовані масові випадки людоїдства.

 Цей голод був страшним покаранням українцям за те, що не зберегли свою державу. Своя держава голодом не морить. Отже, ми довели, що голодомор в Україні був геноцидом українського народу.

     Але геноцид українців продовжується і сьогодні. Духовний геноцид. Він спрямований на знищення генетичної пам´яті нашого народу, на перетворення українців на безбатченків, які не знають свого роду-племені. Починають вони із знищення могил предків. Зараз знищуються українські цвинтарі. Розриваються могили і викопуються хрести. Такий  злочин зробили служителі Московської Патріархії на цвинтарі, який розташований на розі вулиць Орловської, Алчевської та Романківської. Плюндруючи захоронення вони збудували  там свою  незаконну споруду.  

  Я, разом із активістами партії " Свобода" та обуреними цим свавіллям громадянами нашого міста, звернувся у міську раду з вимогою негайно припинити злочин і демонтувати незаконну споруду, бо на території цвинтаря та ближче 50-ти метрів до нього заборонено будь яке будівництво. Це, так звана, санітарна зона (є довідка від міського історичного музею).

  Міська рада двічі надавала нам висновки шо рішення про виділення землі на цвинтарі не було і бути не могло бо воно було б незаконним. Отже служителі Московської Патріархії скоїли ще один злочин – незаконне захоплення землі.

  Ми звернулися в обласний Держгеокадастр. Там теж підтвердили факт злочину і надали довідку про  самовільне захоплення землі. Ми тричі зверталися в поліцію, двічі в міську прокуратуру, двічі до Генеральних прокурорів України, до Порошенка та Зеленського – злочинці не покарані і незаконна споруда не демонтована.

  Наша боротьба із злочинцями тягнеться шість років і за цей час пан мер Андрій Білоусов не ворухнув пальцем щоб припинити беззаконня та відновити віру людей в те, що після  смерті їхні могили не будуть сплюндровані варварами чи вандалами в рясах чи без ряс.

  Мені хочеться вірити, що пан мер шанобливо і з повагою ставиться до своїх предків і доглядає їхні могили. Тому в мене до пана мера лише одне питання – що б він зробив побачивши понівечені хрести й надгробки на могилі свого дідуся чи бабусі?

 Пане мер, я знав Вашого батька – він був деканом в індустріальному інституті. Студенти поважали його як чесну, порядну людину. Будь ласка, будьте гідним свого батька, покарайте злочинців за самозахоплення землі та знищення могил і демонтуйте незаконну споруду , що стоїть на українських кістках .

 Микола Кривенко, Народний рух України

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых