ТРЕТЬЯКОВА ПОЯСНИЛА СВОЇ СЛОВА ПРО ДІТЕЙ "НИЗЬКОЇ ЯКОСТІ" І ЗАЯВИЛА ПРО БУЛІНГ І ТИСК

16:47, 28 июн 2020 , ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог
0 304
Голова комітету ВР з питань соцполітики та захисту ветеранів Галина Третьякова заявила, що її висловлювання про дітей "низької якості" були лише невдало підібраними словами, тож не збирається йти з посади. Про це вона написала у своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Вона також заявила, що проти неї організували булінг. "Дякую усім за щирі слова підтримки. Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого булінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі у публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І ще буду мати у майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Бо нікуди не збираюсь йти під тиском зовні", - написала політик. 

Вона визнала, що сказана нею фраза була некоректною, але запевнила, що це було через те, що вона нервувала під час виступу. "Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Й досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", - написала Третьякова .


Нагадаємо, що нардепка від "Слуги народу" та очільниця Комітету Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова заявила, що у сім'ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти 

"В бідних сім'ях народжуються діти "низької якості": нардепка "Слуги народу" осоромилася антигуманною заявою
"дуже низької якості". Політикиня розмірковувала на відео щодо доцільності виплати безробітним соціальної допомоги. На її думку, у майбутньому такі діти "теж сідають на державні гроші".


Слова нардепки викликали багато критики у Мережі, а в Раді Федерації профспілок вимагають відкликати з посади глави Комітету Третьякову за її "антисоціальну позицію Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/tretyakova-poyasnila-svoyi-slova-pro-ditey-nizkoyi-yakosti-i-zayavila-pro-buling-i-tisk-1573855.html?fbclid=IwAR0XpKzJQT2NqzPfMm2t6gO8B_r6gLAIenDytiJW8c44sLXz6x93ctIkaoY

Популярное

Топ обсуждаемых