В поліції Дніпропетровської області вшанували пам’ять загиблих захисників України

13:30, 29 авг 2021 , ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог
0 270
Тільки за роки незалежності Дніпропетровщина втратила 77 працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

З них 44 – на сході країни,  33  - у боротьбі зі злочинністю. Ще 125 правоохоронців Дніпропетровщини отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс під час церемонії вшанування пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.  «Я щиро співчуваю усім рідним і близьким наших загиблих колег. Ті втрати, які ми разом з вами зазнали, є непоправними. Пам’ятаймо, що вони загинули, захищаючи цивільних громадян, й назавжди залишаться для всіх нас прикладом героїзму, мужності та вірності Присязі» - наголосив він.

Пам’ятний захід відбувся вчора, 28 серпня, біля монумента загиблим солдатам правопорядку на пл. Соборній у м. Дніпро. Присутні на урочистостях вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до монумента.

Нагадаємо, що з минулого року Указом Президента День вшанування пам’яті працівників органів системи МВС, які загинули при виконанні службових обов’язків, поєднано з Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.  

Вічна пам’ять Героям.  

 

Популярное

Топ обсуждаемых