Лихоманка закінчиться, а гіркий присмак зостанеться

17:01, 9 ноя 2021 , ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог
0 1552
Останні місяці країну лихоманить не лише від епідемії, але й від наказів МОЗ і МОН України, та постанов Кабінету Міністрів! Навала юридичного трешу зашкалює!

         Критичною точкою всього стала дата 8 листопада! У цей день за наказом Міністерства охорони здоров’я в країні було розпочато відсторонення від роботи невакцинованих  працівників закладів освіти, що є грубим порушенням, як Конституції України, так і інших її законів.

          У Кам’янському наказ  МОЗ України кинулися поспішно приводити в дію директори енергетичного технікуму, Центру позашкільної роботи, шкіл 9,13,19. Керівники закладів освіти 7 і 31 виявилися більш лояльними. Вони дозволили невакцинованим працівникам працювати дистанційно, що по суті є правильним і виваженим рішенням.

       Під час відсторонення перевершили себе в «знаннях» закону і людських якостях директорка школи Кожушко Т.М. та Центру позашкільної роботи Мажуліс І.В. Перша відсторонила від роботи працівника, який напередодні 8 листопада перехворів на COVID -19 і мав відповідну довідку, а друга мало того, що не знає, ані Конституції, ані законів України, та ще й викликала поліцію відносно того, що до установи начебто увірвалися незнайомі особи і влаштували хуліганські дії. Одній працівниці Центру стало зле, але в  медичний кабінет директорка для надання допомоги не пустила, закрив його на ключ за відсутністю медичного працівника на робочому місті. Якби не колеги, їх перша невідкладна допомога та виклик самої швидкої, невідомо чим би все закінчилося.

       Під час відсторонення відносно керівників навчальних закладів надано до поліції три заяви про відкриття кримінальних проваджень.

         На захист працівників установ освіти виступила Територіальна громада Кам’янського. 

                                                                                      Л.О.Карпова

Від редакції

Більше про те, як в Кам’янському директорами закладів освіти відбувалося попрання Конституції України та її законів, інтерв’ю з учасниками відсторонення від роботи, в наших наступних матеріалах.     

Популярное

Топ обсуждаемых