"Тепловий колапс" в Кам’янському: люди обіцяють вдатися до радикальних дій

07:05, 26 ноя 2019 , ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог
0 617
Кілька сотень квартир досі без опалення у Кам'янському на Дніпропетровщині. Торік влада вирішила перевести два мікрорайони міста з централізованого опалення на індивідуальне електричне. Проте до початку опалювального сезону виконати ці роботи не змогли. Не обігрівають оселі і місцеві котельні. Через холод у помешканнях люди вийшли на акцію протесту.

Вот как описал сегодняшний митинг депутат горсовета Андрей Иванченко

"Нажаль, на зустріч з мешканцями мер так і не прийшов.... так само на зустріч з мешканцями не прийшла директорка УКОЖФ. В такій ситуації думаєш, які ж питання таки важливіші у них?
Кажуть не знали...
Повідомили їх запізно :-).
Слава Богу минулось без конфліктів і перекриття.
Основне завдання було заспокоїти мешканців та повернути негатив від виконавчої влади та КП на депутата області, який підтримав мешканців.

Про проблеми:
1.Електроенергія - Дивно коли представники виконавчої влади називають послугу електропостачання - "Світлом". Світло є завдяки Сонцю, а от якісної послуги електропостачання немає - 170 В. в мережі не може бути ознакою якості.
Вважають що люди повинні бути вдячні #щохоч170 :-)
За офіційною інформацією ДТЕК якісне енергопостачання буде з березня 2020 через децентралізацію опалення та підвищення споживання. Неофіційно може бути і раніше.
2. Опалення. Теплоносій до будинків котельнею Азота подано.
За запуск теплопостачання в будинках відповідає УКОЖФ, але чогось замість них звітували перед людьми представники адміністрації. Можливо через те, що директорка УКОЖФ по факту меру вже давно не підпорядкована. КОМУ?

Люди ситі вже обіцянками, але сьогодні їм точні дати запуску опалення в будинку так і не дали.

Обіцяють, що завтра даватимуть відповідь на засіданні штабу.
З Саусем та Максименко люди не дуже охоче спілкуватися махаючи рукою, та і представники адміністрації мають не вищу довіру.

Популярное

Топ обсуждаемых