За замах на вбивство місцевого мешканця поліцейські Кам’янського затримали 42-річного чоловіка

15:20, 18 янв 2021 , Новости Каменского
За замах на вбивство місцевого мешканця поліцейські Кам’янського затримали 42-річного чоловіка

Врегулювати конфлікт підозрюваний вирішив за допомогою зброї

16 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення обласної лікарні  госпіталізовано жителя м. Кам'янське з множинними тілесними ушкодження  та вогнепальним пораненням. 

Правоохоронці встановили, що 47- річний потерпілий знаходився в гостях у знайомих, де вони вживали алкогольні напої. В цей час до них зайшов 42- річний сусід, у якого з потерпілим виник словесний конфлікт. Під час з’ясування стосунків підозрюваний дістав предмет схожий на револьвер та декілька разів вистрелив в бік потерпілого.

Наразі чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з місцевою прокуратурою йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15, ч 1 ст 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Камянського відділу поліції 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://dp.npu.gov.ua/news/vbivstvo/za-zamax-na-vbivstvo-misczevogo-meshkanczya-policzejski-kam-yanskogo-zatrimali-42-richnogo-cholovika/

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых