ДТП З УКРАЇНСЬКИМ АВТОБУСОМ У ПОЛЬЩІ

13:00, 6 мар 2021 , Новости Каменского
ДТП З УКРАЇНСЬКИМ АВТОБУСОМ У ПОЛЬЩІ

Неподалік від міста Ярослав, що у Підкарпатському воєводстві Польщі, у ніч з 5 на 6 березня 2021 року перекинувся рейсовий автобус Познань-Херсон.

Спочатку в МЗС повідомили про загибель шести громадян та 15 постраждалих, а згодом кількість травмованих зросла до 35-ти.

"ДТП в Польщі: кількість постраждалих зросла до 35 українців. Усім надається необхідна медична та консульська допомога. Вдячні польській стороні за оперативну реакцію", - написав Ніколенко.

Водночас польське видання TVN24 з посиланням на дані рятувальників повідомило про травмування 41 пасажира. Вісім з них дістали травми голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок і перебувають у важкому стані.

 

 

"Троє людей уже були мертвими, коли прибули рятувальники, ще двоє загинули під час рятувальних робіт. Шостий потерпілий помер у лікарні в Перемишлі. 34 людини потрапили до лікарні, восьмеро з них - у тяжкому стані", - цитує речника служби швидкої допомоги в Перемишлі Марека Яновського "Польське радіо".

За його даними, ще 18 людей вирушили до гуртожитку в Ярославі, де чекають транспорту в Україну.

Уточнюється, що аварія сталася у ніч на 6 березня між Ярославом та Перемишлем. Автобус врізався у загородження зони обслуговування пасажирів та впав у кювет. Всього в автобусі перебували 57 людей, в тому числі двоє водіїв.

До рятувальної операції залучили 30 пожежних команд - майже 100 пожежників, та 19 бригад фельдшерів і поліцейських. Також для транспортування загиблих та поранених долучили медичний та військовий гелікоптери.

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых