В Кам'янському відкрили меморіальну дошку бійцеві Євгену Ворошило

15:30, 14 окт 2021 , Новости Каменского
В Кам'янському відкрили меморіальну дошку бійцеві Євгену Ворошило

13 жовтня, в місті Кам'янське Дніпропетровської області, на фасаді будівлі комунального закладу “Навчально-виховний комплекс №3” встановили меморіальну дошку на честь випускника школи, бійця ДУК "Правий сектор" Євгена Ворошило (позивний Джек).

Про це повідомляється на сторінці комунального закладу у ФБ.

Мітинг-реквієм пройшов в присутності матері загиблого, керівництва міста, представників департаменту з гуманітарних питань, ГО «Патріот--2015», родичів загиблих воїнів, бойових побратимів, учасників АТО / ООС, учнівської молоді, небайдужої громадськості. Школярі підготували зворушливу музично-хореографічну композицію про навчальні роки і бойовий шлях Євгена.

Пам'ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Довідка

У 2016 році Євген Ворошило пішов добровольцем на війну. З перших днів війни воював у складі батальйону ОУН, був командиром взводу, кулеметником і гранатометниками. Згодом перейшов в Добровольчий український корпус. Воював в Авдіївської промисловій зоні. Загинув в серпні 2016 роки від кулі снайпера поблизу Авдіївки.

Указом Президента України за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові, Євген Ворошило посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Ми схиляємо голови в пам'ять випускника нашої школи, який загинув 30 серпня 2016 від кулі снайпера.
Він був воїн від Бога. І він пройшов свій шлях Воїна… на жаль, такий короткий. Євген загинув за нас із вами, за мирне небо над Україною, за її свободу, честь і незалежність, за майбутнє наших дітей!
”, - йдеться в повідомленні.

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых